Odjel za francuske i frankofonske studije

O KLUBU

U lipnju 2013. godine osnovan je Alumni klub Odsjeka za francuski jezik i književnost, odnosno sadašnjeg Odjela za francuske i frankofone studije.

Alumni klub ima za cilj:

  • uspostavljanje i održavanje veza između Odsjeka za francuski jezik i knijževnost, njegovih studenata i prijatelja u svrhu promicanja ugleda i skrbi za njegov razvitak i napredak
  • izgradnju, održavanje i unaprjeđivanje osobnih i profesionalnih veza sadašnjih i bivših studenata i profesora
  • poticanje njihovih znanstvenih, stručnih i kulturnih djelatnosti
  • razmjenu informacija i iskustava.

OBAVIJESTI

Rezultati ankete o zapošljivosti s diplomom naših studija - 15. veljače 2019.

 

Anketa je provedena među alumnijima Odjela za francuske i frankofonske studije (bivši Odsjek za francuski jezik i književnost) i uključuje alumnije koji su diplomirali u razdoblju od 2005. do 2018. Iskreno im zahvaljujemo na suradnji!

   
 
   

 

 

Osnivačka skupština Alumni kluba Sveučilišta u Zadru - 6. lipnja 2014.


Dragi Alumni,

Sveučilište u Zadru osniva svoj, ujedinjeni, Alumni klub! 

Inicijativni odbor za utemeljenje Alumni kluba Sveučilišta u Zadru, poziva na osnivačku sjednicu diplomirane studente Sveučilišta u Zadru, te diplomirane studente njegovih pravnih prednika Filozofskog fakulteta u Zadru, Pedagoške akademije u Zadru i Visoke učiteljske škole u Zadru. Osnivačka sjednica održat će se u utorak, 10. lipnja 2014. u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru, s početkom u 12 sati (Obala kralja Petra Krešimira IV., br. 2). 

Pružimo potporu razvoju Sveučilišta u Zadru, na način da se čvršće povežemo i organiziramo, promovirajmo i unaprijeđujmo djelatnosti Sveučilišta u Zadru, dajmo zajedničku potporu razvoju znanstvene, stručne i praktične aktivnosti članova poniklih na našoj instituciji.

Poziv na osnivačku skupštinu Alumni kluba Sveučilišta u Zadru

Statut Alumni kluba Sveučilišta u Zadru

N.B. Članovi Alumni kluba Odsjeka za francuski jezik i književnost ne postaju automatizmom i članovi Alumni kluba Sveučilišta u Zadru.


 

ČLANSTVO

Ako želite postati član našeg Alumni kluba, molimo Vas da ispunite pristupnicu putem online obrasca (https://goo.gl/forms/L4IMRTrnHAeN26HP2). Pristupnicu možete i isprintati te ju ispunjenu poslati poštom (s naznakom "Za Alumni klub") ili e-mailom.

 


KONTAKT

E-mail: alumnifr.unizdhr@gmail.com

Odjel za francuske i frankofonske studije

Obala Kralja Petra Krešimira IV 2

23000 Zadar


 

KOMENTARI

Komentar bivšeg studenta - 9. lipnja 2014.

Poštovani,

javio sam se na natječaj za koji sam saznao zahvaljujući vašem mailu (prevoditelj za ..., obrt za prevođenje) i postao sam njihov honorarni prevoditelj/lektor francuskog i španjolskog jezika.

Iskreno zahvaljujem,

Ivica Jandrić