Odjel za francuske i frankofonske studije

DELF (međunarodni ispit iz poznavanja francuskog jezika) - Probna, besplatna testiranja

Odjel za francuske i frankofonske studije Sveučilišta u Zadru u suradnji s FEI (France Éducation Internationale) ove godine po prvi puta prije provođenja službenih ispita (u drugoj polovici svibnja) organizira besplatno testiranje dviju jezičnih kompetencija (čitanja s razumijevanjem i slušanja s razumijevanjem) na razini B1 i/ili B2. Za ove dijelove ispita se ne dobiva diploma niti službena potvrda, oni služe da bi pristupnici testirali svoju razinu i dobili povratnu informaciju o rezultatima. Rezultati će biti javljeni kandidatima nakon što završi vanjsko vrednovanje (svi se testovi šalju na ispravljanje u FEI u Francusku).

Testiranje je otvoreno za javnost kao i za sve studente Sveučilišta u Zadru.

Testiranje za B1 razinu održat će se u četvrtak, 9. ožujka 2023. od 16 do 18 sati (dvorana 155).

Testiranje za B2 razinu održat će se u četvrtak, 9. ožujka 2023. od 18 do 20 sati (dvorana 155).

Studenti drugih odjela kao i sve zainteresirane punoljetne osobe koje nisu studenti Sveučilišta u Zadru mogu se prijaviti mailom na mstorga@unizd.hr najkasnije do 1. ožujka 2023.

Studenti francuskog jezika i književnosti - testiranju mogu pristupiti studenti druge i treće godine preddiplomskog studija kao i prve godine diplomskog studija (oba smjera). Zainteresirani studenti mogu se također prijaviti mailom na mstorga@unizd.hr.

Broj mjesta je ograničen, mjesta će se popunjavati prema redoslijedu prijava, a nakon što završe  prijave, svi prijavljeni koji mogu pristupiti testiranju bit će obaviješteni mailom u kojem će biti precizirani ostali detalji.