Odjel za francuske i frankofonske studije
Osnivanje Alumni kluba Odsjeka za francuski jezik i književnost

Osnivanje Alumni kluba Odsjeka za francuski jezik i književnost

Iznimno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas o osnivanju Alumni kluba Odsjeka za francuski jezik i književnost, Odjela za francuske i iberoromanske studije Sveučilišta u Zadru koji nosi radni naziv Udruga bivših studenata i prijatelja Odsjeka za francuski jezik i književnost.

Udruga ima za cilj uspostavljanje i održavanje veza između Odsjeka za francuski jezik i knijževnost, njegovih studenata i prijatelja u svrhu promicanja ugleda i skrbi za njegov razvitak i napredak; izgradnju, održavanje i unaprjeđivanje osobnih i profesionalnih veza sadašnjih i bivših studenata i profesora; poticanje njihovih znanstvenih, stručnih i kulturnih djelatnosti te razmjenu informacija i iskustava. Više o samim ciljevima i planovima Udruge možete saznati, ali i dati svoje ideje i zamisli, pridružite li nam se na domjenku koji će se održati u srijedu, 12. lipnja 2013. s početkom u 19 sati u Q-baru (bivšem Maya pub-u; Liburnska obala 6, Zadar). Za Vas smo pripremili kratak prigodni program te druženje à la française.

Željeli bismo pripomenuti kako je bilo uistinu teško doći do svih bivših studenata i njihovih kontakata te kako su se neki podaci vremenom izgubili, ulice promijenile ime, a žene prezime. Stoga ste slobodni provjeriti s Vašim bivšim kolegama jesu li i oni primili ovaj poziv, odnosno pozvati ih na spomenuti događaj i učlanjenje.

Ako niste u mogućnosti doći, a želite postati članom Alumni kluba Odsjeka za francuski jezik i književnost, molimo Vas da ispunite pristupnicu i anketu te nam ih ispunjene pošaljete poštom:
Odsjek za francuski jezik i književnost
Obala Kralja Petra Krešimira IV 2
23000 Zadar
(za Alumni klub)

ili nam se obratite mailom na: alumnifr.unizdhr@gmail.com

Radujemo se druženju i budućoj suradnji!

Odsjek za francuski jezik i književnost
Pročitaj više
Osnivanje Alumni kluba Odsjeka za francuski jezik i književnost

Theme picker